Kısa Filmler

Prospect – “Elimizdeki dünyanın değerini bilelim”

prospect_short_film_first_trailer_tBilinmeyen bir gelecekte bilinmeyen bir gezegen ve bir baba kız. havası insanların soluması için zehirli olan bu gezegende baba kız değerli maden peşindeler. Ancak ormanın içinde kurdukları çadırda koruyucu elbiseleri olmadan durabilen ikili günün büyük bir bölümünü astronot kıyafetlerine benzer bir kıyafetle dışarıda araştırmada geçiriyorlar.

Nereden çıktığı belli olmayan bir başka kişinin ellerindeki değerli madeni almak isterken babayı vurması ile tüm iş kızın üzerine kalıyor. Kısa ama etkili aksiyonda buradan sonra başlıyor.

18.000 dolar bütçe ile çekilen Prospect yaşadığımız dünyanın değerine dikkat çekerken türlü zorluklar içerisindeki bir baba kızında bağlılıklarına vurgu yapıyor.

SXSW Film festivalinde 2014 yılında gösterilen film İMDb’den 7,3 alarakta seyirlik bir film olduğunu ortaya koymuş. Benim düşünceme göre de başarılı ve izlenmesi gereken bir yapım.

İyi seyirler…

 

Yönetmen : Christopher Caldwell, Zeek Earl

Senaryo     :Christopher Caldwell

Oyuncular: Thomas Castle, Tony Doupe, Callie Harlow

Yapım Yılı : 2014

İMDb Notu : 7,3/10

 

https://www.youtube.com/watch?v=NxxD7IDAVVY

Ceyhun Ateş

Cep telefonunun olmadığı, internetin henüz icat edilmediği, siyah beyaz televizyonların tek kanallı yayın yaptığı bir zamanda doğdu. Teknolojik devrimin ortasında ilk gençlik yıllarını Mac Gyver izleyerek ve Cylonluların aslında varolabileceğini düşünerek geçirdi. Profesyonel bilim kurgu dizi ve film izleyicisi olarak kişisel yolculuğuna devam etmektedir.

Bir Cevap Yazın